Produkter från Certina Heritage

4 Produkter
Här finns produkter i kategorin Certina Heritage. Välkommen att bläddra bland alla produkter som vi har att erbjuda inom kategori Certina Heritage. Om man frågar oss så ska det vara lätt att hitta vad man söker och det ska inte vara krångligt eller besvärligt. Vi listar alltid den mest prisvärda produkten som vi kan hitta som här inom kategorin Certina Heritage.
Sortera

Certina Heritage

Hitta produkter inom kategorin Certina Heritage till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Certina Heritage.

Certina är ett schweiziskt urmärke som idag ingår i Swatch. Namnet Certina kommer ifrån det latinska ordet "certus" som betyder "säker" eller "pålitlig". 1888 öppnade bröderna Adolf och Alfred Kurth en urfabrik, Kurth Frères, i Grenchen. Från 1906 sålde man ur under märket Grana men vid 50-årsjubileet 1938 infördes Certina, som småningom blev fabrikens huvudmärke. I början av 1970-talet drabbades den schweiziska urindustrin av en kris och 1971 övertogs Certina av ASUAG / GWC. 1983 uppgick ASUAG i SMH, numera Swatch Group.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
CERTINA DS Super PH500M VDST Special Edition