CERTINA DS Chronograph Automatic 1968 43.5mm

Jämför produkt CERTINA DS Chronograph Automatic 1968 43.5mm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten CERTINA DS Chronograph Automatic 1968 43.5mm i kategorin Certina Heritage här hos oss.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Certina. Med varje Certinaklocka medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 24 månader. Denna unika kronograf med kuddformad boett rör sig mellan olika världar DS Chronograph Automatics design är inspirerad av en modell från 1960-talet, medan klockans hjärta slår i takt med en modern automatisk kaliber med spiralfjäder i silikon.ETT KUDDFORMAT ETUIDen kuddformade boetten förenar kvadratisk form och mjuka avrundningar.

Klockor av denna typ var särskilt populära under 1960- och 1970-talet, och ger därför moderna modeller en doft av retro.SPIRALFJÄDER I SILIKONSpiralfjädern i denna klocka är tillverkad i kisel. Detta innovativa high tech-material tillhör en av de stora innovationerna inom modern urmakarkonst och är mycket resistent mot magnetfält, stötar och temperaturförändringarna.

Produkter från kända varumärken
Seiko Prospex

Seiko Prospex från Seiko

Se alla produkter
Örhängen

Örhängen från Efva Attling

Se alla produkter
Armband

Armband från Georg Jensen

Se alla produkter
Ringar

Ringar från Efva Attling

Se alla produkter