CERTINA DS Chronograph Automatic 1968 43.5mm

Jämför produkt CERTINA DS Chronograph Automatic 1968 43.5mm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten CERTINA DS Chronograph Automatic 1968 43.5mm i kategorin Certina Heritage här hos oss.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Certina. Med varje Certinaklocka medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 24 månader.Denna unika kronograf med kuddformad boett rör sig mellan olika världar DS Chronograph Automatics design är inspirerad av en modell från 1960-talet, medan klockans hjärta slår i takt med en modern automatisk kaliber med spiralfjäder i silikon.SPIRALFJÄDER I SILIKONSpiralfjädern i denna klocka är tillverkad i kisel.

Detta innovativa high tech-material tillhör en av de stora innovationerna inom modern urmakarkonst och är mycket resistent mot magnetfält, stötar och temperaturförändringarna. Därmed ökas klockans precision.ETT KUDDFORMAT ETUIDen kuddformade boetten förenar kvadratisk form och mjuka avrundningar.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2023