Sidan innehåller annonslänkar

CERTINA DS Powermatic 80 41mm

Jämför produkt CERTINA DS Powermatic 80 41mm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten CERTINA DS Powermatic 80 41mm i kategorin Certina Heritage här hos oss.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Certina. Med varje Certinaklocka medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 24 månader.DS Powermatic 80 representerar både klassisk urmakarkonst med moderna element.

Klassiska, sirliga visare och index möter intensiva färger, satinerade ytor och högklassiga läder- eller NATO-band. På insidan ger en Powermatic-kaliber med NivachronTM-spiralfjäder för modern precision.URMAKARKONST 2.0I hjärtat av denna modell slår en Powermatic-kaliber med en helt ny spiralfjäder i Nivachron™.

Det innovativa materialet har utvecklats för ökad resistens mot magnetfält. Den schweiztillverkade spiralfjädern är, tack vare sin bas av titan, dessutom ytterst motståndskraftig mot temperaturfluktuationer och har utmärkt stöttålighet.GÅNGRESERV PÅ UPP TILL 80 TIMMARGångreserven är den tid en helt uppdragen mekanisk klocka kan gå innan den stannar – vanligtvis mellan 38 och 42 timmar.

Produkter från kända varumärken
Örhängen

Örhängen från Caroline Svedbom

Se alla produkter
Halsband

Halsband från Georg Jensen

Se alla produkter
Smyckeskrin

Smyckeskrin från Dacapo

Se alla produkter
Berlocker

Berlocker från CU Jewellery

Se alla produkter