GARMIN Fenix 6X Pro Solar - Kolgrå titan & svart silikonarmband

Beställ GARMIN Fenix 6X Pro Solar - Kolgrå titan & svart silikonarmband på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten GARMIN Fenix 6X Pro Solar - Kolgrå titan & svart silikonarmband inom kategorin Garmin.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av GARMIN & lämnar alltid 3 års garanti. Alla Garminklockor skickas i originalask med kvitto och taggar.HÅLL LADDNINGEN UPPE PÅ DINA ÄVENTYR MED HJÄLP AV SOLENERGIfēnix 6X Pro Solar är vår första klocka som erbjuder solenergiladdning, och sätter inga gränser för hur långt du kan gå.

Det 1,4 tum stora Power Glass™-glaset använder solljuset för att förlänga batteritiden på dina äventyr. Solljuset ger klockan ett energitillskott som förlänger tiden mellan laddningarna Dynamisk PacePro™-funktion hjälper dig att springa smartare över olika typer av terräng Förinlästa skidkartor för 2 000 skidorter över hela världen Synkronisera dina favorit- streamingstjänster och lyssna på musik utan din telefon Få upp till 24 dagar av batteritid med solenergiladdning. Det räcker mer än nog för en treveckorsexpedition KVALITET OCH DESIGN Robust men sofistikerad design med en stor skärm på 1,4 tum som är 36 % större än tidigare fēnix-modeller.

Den är testad efter amerikanska militärstandarder för värme-, stöt- och vattentålighet. FÖRSTKLASSIGA MATERIAL Anpassa utseendet efter din livsstil genom att förändra din exklusiva infattning i titan med beläggning av titan eller diamantliknande kol med en mängd olika QuickFit-band SPORTAPPAR Använd förinlästa aktivitetsprofiler för terränglöpning, simning, löpning, cykling, vandring, rodd, skidåkning, golf med mera. SKIDDATA Den här profilen kan skilja på skidåkning och klättring och visar sedan mätvärden som är specifika för stigning och höjdminskning. ANIMERADE TRÄNINGSPASS Den här klockan har lättanvända, animerade konditions-, styrke-, yoga- och pilatespass som du kan visa på klockskärmen. Välj bland förinlästa animerade träningspass eller hämta fler på Garmin Connect™. POWER MANAGER Se hur olika inställningar och sensorer påverkar klockans batteritid, så att du kan göra ändringar som förlänger batteritiden. PULSMÄTNING VID HANDLEDEN Utökad teknik för optisk pulsmätning *1 mäter intensiteten i din träning och pulsvariabilitet Den fungerar till och med under vatten. ENERGIÖVERVAKNING MED BODY BATTERY™ Optimera kroppens energireserver genom att använda pulsvariabilitet, stress, sömn och andra data för att mäta när du är redo att vara aktiv eller när du behöver vila. VÄTSKEKONTROLL Det är viktigt för hälsans skull att dricka ordentligt med vatten.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Örhängen

Örhängen från Schalins

Se alla produkter
Flik Flak Barnklockor

Flik Flak Barnklockor från Flik Flak

Se alla produkter
Seiko Presage

Seiko Presage från Seiko

Se alla produkter
bracelet

bracelet från Daniel Wellington

Se alla produkter