Daniel Wellington DW Steel Grande One Size Roséguld

Beställ Daniel Wellington DW Steel Grande One Size Roséguld på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Daniel Wellington DW Steel Grande One Size Roséguld inom kategorin Eyewear.

Produktinformation

Grande-solglasögonen designades för att göra intryck. Handgjorda av rostfritt stål och pläterade med detaljer i roséguld.

Skalmspetsarna är av cellulosaacetat och de justerbara näskuddarna av silikon för maximal komfort. Dessa överdimensionerade solglasögon kommer att skydda dina ögon från skadliga UVB- och UVA-strålar samtidigt som de är både eleganta och trendiga.

Se gärna också

Daniel Wellington DW Steel Lynx One Size Roséguld

Lynx-solglasögonen ger en utmanande feminin touch till varje look. Handgjorda av rostfritt stål och pläterade med detaljer i roséguld. Skalmspetsarna är av cellulosaacetat och de justerbara näskuddarna är av silikon för maximal komfort. Cat eye-solglasögon är både trendiga och en retroklassiker. Lynx-kollektionen skyddar dina ögon från UVB- och UVA-strålar under soliga dagar samtidigt som de har en snygg look. Levereras i glasögonfodral med logotyp och rengöringsduk.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Eyewear

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
ring

ring från Daniel Wellington

Se alla produkter
Certina Heritage

Certina Heritage från Certina

Se alla produkter
Armband

Armband från Georg Jensen

Se alla produkter
Casio G-Shock Premium

Casio G-Shock Premium från Casio

Se alla produkter