Sidan innehåller annonslänkar

CERTINA DS Caimano Automatic 29mm

Jämför produkt CERTINA DS Caimano Automatic 29mm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten CERTINA DS Caimano Automatic 29mm i kategorin Certina DS Caimano här hos oss.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Certina. Med varje Certinaklocka medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 24 månader. Den tidlöst eleganta Caimano Lady är det perfekta tillbehöret för alla tillfällen.

Dess moderna, automatiska urverket med en innovativ spiralfjäder i NivachronTM garanterar precision och pålitlighet som inte påverkas av magnetfält.URMAKARKONST 2.0I hjärtat av denna modell slår en Powermatic-kaliber med en helt ny spiralfjäder i Nivachron™. Det innovativa materialet har utvecklats för ökad resistens mot magnetfält.

Den schweiztillverkade spiralfjädern är, tack vare sin bas av titan, dessutom ytterst motståndskraftig mot temperaturfluktuationer och har utmärkt stöttålighet.ETT ARMBAND MED VÄXTBASERAD KRAFTArmbandet på denna klocka är inte bara elegant och mycket tåligt, det är också ett toppmodernt och innovativt alternativ till traditionella armband. Det är tillverkat i växtbaserade material och återvunnen PET och är det perfekta valet för de som värdesätter hållbarhet. .

Se även andra produkter från Certina DS Caimano

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Casio G-Shock Classic

Casio G-Shock Classic från Casio

Se alla produkter
Smyckeskrin

Smyckeskrin från Dacapo

Se alla produkter
Örhängen

Örhängen från Schalins

Se alla produkter
Halsband

Halsband från CU Jewellery

Se alla produkter