Daniel Wellington DW Klocka Quadro Pressed Evergold 20x26mm Gold

Jämför produkt Daniel Wellington DW Klocka Quadro Pressed Evergold 20x26mm Gold online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Quadro Pressed Evergold 20x26mm Gold i kategorin Watch här hos oss.

Produktinformation

Kanter kan vara väldigt feminina. Pressed Evergold Black andas liv i dem.

Den här damklockan i guld med rektangulär urtavla ser både läcker och djärv ut tack vare den svarta urtavlan. Klockarmbandet i guldmesh, som är tillverkat av rostfritt stål med guldfinish, ger en skimrande tygliknande textur till den här klockan för en mer komplex upplevelse.

Så när din look bara behöver det där lilla extra, välj en av våra rektangulära damklockor.Liten damklocka i guld med ett klockarmband i guldmesh och rektangulär svart urtavla. Handla små damklockor online på Daniel Wellington. .

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link 36mm Silver

Iconic Link är en klassisk klocka i modern tappning, framtagen efter år av noggrant designarbete. Klockan har ett elegant metallarmband med tredelade länkar i massivt stål. Varje del är individuellt utformad och skapar tillsammans en vackert avsmalnande form som sömlöst binder samman boett och spänne. Den upphöjda mittendelen med sina fint utmejslade konturer, smälter på ett naturligt sätt samman med boetten och ger urtavlan, med de karaktäristiska indexmarkeringarna, en modern siluett. Iconic Link finns i rostfritt stål (316L) med silver-finish eller plätering i roséguld. Länkarmbandet kan justeras för optimal passform hos din lokala urmakare eller i närmaste Daniel Wellington-butik.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Watch

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Örhängen

Örhängen från Efva Attling

Se alla produkter
Fossil Smartwatch

Fossil Smartwatch från Fossil

Se alla produkter
Seiko Classic

Seiko Classic från Seiko

Se alla produkter
Seiko Prospex

Seiko Prospex från Seiko

Se alla produkter