Daniel Wellington DW Klocka Petite Pressed Melrose 24mm Roséguld

Beställ Daniel Wellington DW Klocka Petite Pressed Melrose 24mm Roséguld på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Petite Pressed Melrose 24mm Roséguld inom kategorin Watch.

Produktinformation

Petite Pressed Melrose är vår minsta klocka hittills. Den är avsedd att bäras varje dag och framhäver skönheten i det lilla.

Klockan är tillverkad i polerat rostfritt stål och har en vacker plätering i roséguld. Välj mellan vit och svart urtavla.

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Classic Sheffield 36mm Gold

Classic Sheffield lyckas med det omöjliga: den balanserar den unika Daniel Wellington-looken med charmen hos en klassisk guldklocka. Den ultratunna svarta urtavlan inramad av en boett i rostfritt stål med en varm guldfinish fångar uppmärksamheten utan att helt stjäla showen från resten av din outfit. Tack vare det svarta läderbandet blir den här stilrena damklockan ännu mer mångsidig och kan enkelt integreras i olika stilar och kombinationer. Hjälper dig att hålla både stil och tid varje dag. Damklocka i guld med svart läderband och svart urtavla. Stilren damklocka. Handla guldklockor online på Daniel Wellington.Handla guldklockor online på Daniel Wellington.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Armband

Armband från Skultuna

Se alla produkter
bracelet

bracelet från Daniel Wellington

Se alla produkter
Ringar

Ringar från Georg Jensen

Se alla produkter
watchcase

watchcase från Daniel Wellington

Se alla produkter