Daniel Wellington DW Klocka Petite Pressed Ashfield 24mm Roséguld

Beställ Daniel Wellington DW Klocka Petite Pressed Ashfield 24mm Roséguld på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Petite Pressed Ashfield 24mm Roséguld inom kategorin Watch.

Produktinformation

Petite Pressed Ashfield är vår minsta klocka hittills. Den är avsedd att bäras varje dag och framhäver skönheten i det lilla.

Klockan är tillverkad i polerat rostfritt stål och har en vacker plätering i roséguld. En sofistikerad detalj som fulländar din look. .

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link Emerald 28mm Gold

Iconic Link Emerald är här för att väcka uppmärksamhet, för att skaka om en modevärld som domineras av minimalism och otaliga nyanser av grått. Utan att hålla tillbaka med sin smaragdgröna urtavla, bevisar den här klockan att färg är en intensiv och rik upplevelse som vi inte borde beröva oss själva. Guldlänkarmbandet, tillverkat av rostfritt stål med en fantastisk glans, ramar in den smaragdgröna urtavlan och fulländar den här guldklockan för kvinnor. Summa summarum är det en av våra mest vågade guldklockor med grön urtavla. Damklocka i guld med grön urtavla. Med ett länkarmband och spännen i guld. Handla guldklockor online på Daniel Wellington.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Watch

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Halsband

Halsband från Thomas Sabo

Se alla produkter
ring

ring från Daniel Wellington

Se alla produkter
Berlocker

Berlocker från Thomas Sabo

Se alla produkter
Ringar

Ringar från Schalins

Se alla produkter