Daniel Wellington DW Klocka Classic Sheffield 36mm Gold

Jämför produkt Daniel Wellington DW Klocka Classic Sheffield 36mm Gold online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Classic Sheffield 36mm Gold i kategorin Watch här hos oss.

Produktinformation

Classic Sheffield lyckas med det omöjliga den balanserar den unika Daniel Wellington-looken med charmen hos en klassisk guldklocka. Den ultratunna svarta urtavlan inramad av en boett i rostfritt stål med en varm guldfinish fångar uppmärksamheten utan att helt stjäla showen från resten av din outfit.

Tack vare det svarta läderbandet blir den här stilrena damklockan ännu mer mångsidig och kan enkelt integreras i olika stilar och kombinationer. Hjälper dig att hålla både stil och tid varje dag.

Damklocka i guld med svart läderband och svart urtavla. Stilren damklocka.

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link 28mm Silver

Iconic Link är en klassisk klocka i modern tappning, framtagen efter år av noggrant designarbete. Klockan har ett elegant metallarmband med tredelade länkar i massivt stål. Varje del är individuellt utformad och skapar tillsammans en vackert avsmalnande form som sömlöst binder samman boett och spänne. Den upphöjda mittendelen med sina fint utmejslade konturer, smälter på ett naturligt sätt samman med boetten och ger urtavlan, med de karaktäristiska indexmarkeringarna, en modern siluett. Iconic Link finns i rostfritt stål (316L) med silver-finish eller plätering i roséguld. Länkarmbandet kan justeras för optimal passform hos din lokala urmakare eller i närmaste Daniel Wellington-butik.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Certina DS Podium

Certina DS Podium från Certina

Se alla produkter
Örhängen

Örhängen från Efva Attling

Se alla produkter
Halsband

Halsband från Thomas Sabo

Se alla produkter
Tissot Chemin des Tourelles

Tissot Chemin des Tourelles från Tissot

Se alla produkter