Daniel Wellington DW Klocka Petite Ashfield 36mm Roséguld

Jämför produkt Daniel Wellington DW Klocka Petite Ashfield 36mm Roséguld online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Petite Ashfield 36mm Roséguld i kategorin Watch här hos oss.

Produktinformation

Skaffa dig en tidlös stil med Petite Ashfield. Den här supertunna klockan har ett mattsvart meshband och en modern svart urtavla.

Finns med detaljer i roséguld eller silver. Meshbandet på Petite 36 har en smalare design och kan därför inte bytas ut mot våra klockarmband i Classic 36-serien. .

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link 28mm Silver

Iconic Link är en klassisk klocka i modern tappning, framtagen efter år av noggrant designarbete. Klockan har ett elegant metallarmband med tredelade länkar i massivt stål. Varje del är individuellt utformad och skapar tillsammans en vackert avsmalnande form som sömlöst binder samman boett och spänne. Den upphöjda mittendelen med sina fint utmejslade konturer, smälter på ett naturligt sätt samman med boetten och ger urtavlan, med de karaktäristiska indexmarkeringarna, en modern siluett. Iconic Link finns i rostfritt stål (316L) med silver-finish eller plätering i roséguld. Länkarmbandet kan justeras för optimal passform hos din lokala urmakare eller i närmaste Daniel Wellington-butik.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Watch

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Seiko Classic

Seiko Classic från Seiko

Se alla produkter
Berlocker

Berlocker från PANDORA

Se alla produkter
Berlocker

Berlocker från CU Jewellery

Se alla produkter
Rado Centrix

Rado Centrix från Rado

Se alla produkter