Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link Unitone 28mm Gold

Jämför produkt Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link Unitone 28mm Gold online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link Unitone 28mm Gold i kategorin Watch här hos oss.

Produktinformation

Iconic link Unitone är vår första klocka tillverkad ton-i-ton. Armbandet och urtavlan går i samma färgton vilket får Untione att stå ut som en av de mest iögonfallande klockorna vi skapat.

Klockan finns i rostfritt stål med en vacker silverfinish eller med en raffinerat guld- eller roséguldsplätering. Upptäck Iconic Link Unitone och låt den sätta tonen för din stil. .

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link 40mm Silver

Iconic Link är en klassisk klocka i modern tappning, framtagen efter år av noggrant designarbete. Klockan har ett elegant metallarmband med tredelade länkar i massivt stål. Varje del är individuellt utformad och skapar tillsammans en vackert avsmalnande form som sömlöst binder samman boett och spänne. Den upphöjda mittendelen med sina fint utmejslade konturer, smälter på ett naturligt sätt samman med boetten och ger urtavlan, med de karaktäristiska indexmarkeringarna, en modern siluett. Iconic Link finns i rostfritt stål (316L) med silver-finish eller plätering i roséguld. Länkarmbandet kan justeras för optimal passform hos din lokala urmakare eller i närmaste Daniel Wellington-butik.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Watch

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Ringar

Ringar från Georg Jensen

Se alla produkter
Halsband

Halsband från Thomas Sabo

Se alla produkter
Berlocker

Berlocker från Thomas Sabo

Se alla produkter
Armband

Armband från Georg Jensen

Se alla produkter