Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link Mint 28mm Silver

Beställ Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link Mint 28mm Silver på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link Mint 28mm Silver inom kategorin Watch.

Produktinformation

Iconic Link Mint är svår att missa med sin pistagegröna urtavla. Med inspiration från 80-talets strandstil ger denna moderna retroklocka en fräsch look.

Den är tillverkad i rostfritt stål och finns tillgänglig med silverplätering. Gör den till en del av din vardagsstil eller använd den när du behöver lite mer färg.

Iconic Link Mint är mer än en chic klocka med sin fräscha gröna urtavla. Den är också en vink till 80-talets Miami Beach och stilen som gjort otaliga comebacks.

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link Emerald 32mm Gold

Iconic Link Emerald är här för att väcka uppmärksamhet, för att skaka om en modevärld som domineras av minimalism och otaliga nyanser av grått. Utan att hålla tillbaka med sin smaragdgröna urtavla, bevisar den här klockan att färg är en intensiv och rik upplevelse som vi inte borde beröva oss själva. Guldlänkarmbandet, tillverkat av rostfritt stål med en fantastisk glans, ramar in den smaragdgröna urtavlan och fulländar den här guldklockan för kvinnor. Summa summarum är det en av våra mest vågade klockor med grön urtavla.Guldklocka för kvinnor med en vacker smaragdgrön urtavla. Med ett guldlänkarmband. Handla klockor med gröna urtavlor online på Daniel Wellington.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Armband

Armband från Efva Attling

Se alla produkter
Halsband

Halsband från Thomas Sabo

Se alla produkter
Ringar

Ringar från Nordic Spectra

Se alla produkter
Örhängen

Örhängen från Caroline Svedbom

Se alla produkter