Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link 28mm Gold

Beställ Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link 28mm Gold på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link 28mm Gold inom kategorin Watch.

Produktinformation

För vissa är Iconic Link Black deras första guldklocka. Men för de flesta är det den sista.

Denna damklocka i guld har en elegant rund urtavla, inramad av ett lyxigt länkarmband. Varje länk är individuellt tillverkad av gediget rostfritt stål och har en glänsande guldfinish.

Så det borde inte komma som en överraskning att Iconic Link Black är en så älskad klocka i vår kollektion av guldklockor för kvinnor. Den samlar det bästa från två världar det är en hyllning till minimalism, men på ett glamoröst sätt.

Liten damklocka i guld med guldänkarmband och rund urtavla i svart. Handla guldklockor för kvinnor online på Daniel Wellington.Handla guldklockor för kvinnor online på Daniel Wellington. .

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link 36mm Roséguld

Iconic Link är en klassisk klocka i modern tappning, framtagen efter år av noggrant designarbete. Klockan har ett elegant metallarmband med tredelade länkar i massivt stål. Varje del är individuellt utformad och skapar tillsammans en vackert avsmalnande form som sömlöst binder samman boett och spänne. Den upphöjda mittendelen med sina fint utmejslade konturer, smälter på ett naturligt sätt samman med boetten och ger urtavlan, med de karaktäristiska indexmarkeringarna, en modern siluett. Iconic Link finns i rostfritt stål (316L) med silver-finish eller plätering i roséguld. Länkarmbandet kan justeras för optimal passform hos din lokala urmakare eller i närmaste Daniel Wellington-butik.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Halsband

Halsband från Thomas Sabo

Se alla produkter
Hängsmycken

Hängsmycken från Schalins

Se alla produkter
Ringar

Ringar från Nordic Spectra

Se alla produkter
Seiko Presage

Seiko Presage från Seiko

Se alla produkter