Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Tissot. Med varje Tissotklocka medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 24 månader.Tissot PRX Digital, en harmonisk blandning av den ikoniska designen från 1978 PRX och Tissot Digital Quartz (Kaliber 4012), visar på ett lysande sätt upp en hybrid av tidigare epoker och digital påverkan.

Genom att sömlöst blanda retroestetik med en samtida twist blir den en tidsmätare för dagens banbrytare. PRX Digital, tillgänglig i 35mm och 40mm alternativ och i olika färger, passar alla handleder, medan den mängd funktioner som erbjuds - dubbla tidszoner, dag-datum, kronograf och mer - tillgodoser alla behov.

Innesluten i ett skal som är vattentätt upp till 100 meter och fastsatt med ett satinfinisharmband och en trippelbladig viklås, är dessa klockor utformade för både uthållighet och komfort. Tissot PRX Digital-kollektionen symboliserar en resa genom tiden, en hyllning till det förflutna och en skål för framtiden.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2024