Sidan innehåller annonslänkar
Swatch

SWATCH Tick Different Blanca

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Swatch & lämnar alltid 2 års garanti. Alla Swatchklockor skickas i originalask med kvitto & taggar.

I den här tunna vita SKIN CLASSIC BIOCERAMIC-klockan ryms en vit urtavla med biobaserat glas och vitt tryck i en solid mattvit BIOCERAMIC-boett. Armbandet och söljan är i solid mattvit silikon med ett plastspänne.


Beställ SWATCH Tick Different Blanca på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten SWATCH Tick Different Blanca inom kategorin Swatch.

Kategori: Swatch
Artikelnummer: SS09W100
Visa fler

Från kunskapsbanken

Swatch

Swatch är ett dotterföretag till den schweiziska urtillverkningskoncernen The Swatch Group AG. Swatch grundades av Nicolas Hayek. 1983 tillverkade Swatch en tunn plastklocka bestående av bara 51 delar. Det var en klocka som kombinerade hög kvalitet med ett lågt pris. Efterhand har man utvecklat nya modeller med otaliga variationer i design. I dag finns till exempel metallklockor, ultratunna kronometrar, klockor med inbyggt skidpass för skidliftsystem, interaktiva klockor och klockor med djupmätare för dykning. Swatch var officiell tidtagare under OS 2004 i Aten.