Sidan innehåller annonslänkar

SWATCH Tick Different Blanca

Jämför produkt SWATCH Tick Different Blanca online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten SWATCH Tick Different Blanca i kategorin Swatch här hos oss.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Swatch & lämnar alltid 2 års garanti. Alla Swatchklockor skickas i originalask med kvitto & taggar.I den här tunna vita SKIN CLASSIC BIOCERAMIC-klockan ryms en vit urtavla med biobaserat glas och vitt tryck i en solid mattvit BIOCERAMIC-boett.

Armbandet och söljan är i solid mattvit silikon med ett plastspänne. .

Se gärna också

SWATCH Blue Sky, By Vassily Kandinsky 41mm

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Swatch & lämnar alltid 2 års garanti. Alla Swatchklockor skickas i originalask med kvitto & taggar.

Den här Swatch New Gent-klockan är ett konstsamarbete som hyllar Vasilij Kandinskijs verk, med ett halvtransparent matt ljusblått silikonarmband med flerfärgat heltäckande mönster baserat på hans målning ”Bleu de Ciel”. Den ljusblå färgen fortsätter in i den halvtransparenta matta plastboetten och i silikonöglan med spännet. Prickarna längst ut på tim- och minutvisarna på den här Swatch-klockan är en subtil blinkning till konstnären som konstälskarna kommer älska.

Swatch X Centre Pompidou

Detta Swatch-museumsamarbete presenterar konstinspirerade armbandsur. Våra armbandsur i kollektionen Swatch X Centre Pompidou återskapar modern konst i form av armbandsur.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Tissot PRX

Tissot PRX från Tissot

Se alla produkter
Klockor

Klockor från Georg Jensen

Se alla produkter
Halsband

Halsband från Efva Attling

Se alla produkter
Longines Master Collection

Longines Master Collection från Longines

Se alla produkter