Sidan innehåller annonslänkar
Swatch

SWATCH SkinDeepBlink

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Swatch och lämnar alltid 2 års garanti. Alla Swatchklockor skickas i originalask med kvitto och taggar.

En SKIN-klocka för den som är verkligt dynamisk. Livfull och reflekterande, glansig och sofistikerad - en blandning av dualism som söker efter en stark personlighet, en verkligt drivande kraft, en stolt förnyare. Möt SKINSOFTBLINK (SYXS132).


Jämför produkt SWATCH SkinDeepBlink online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten SWATCH SkinDeepBlink i kategorin Swatch här hos oss.

Kategori: Swatch
Artikelnummer: SYXS132
Visa fler

Från kunskapsbanken

Swatch

Swatch är ett dotterföretag till den schweiziska urtillverkningskoncernen The Swatch Group AG. Swatch grundades av Nicolas Hayek. 1983 tillverkade Swatch en tunn plastklocka bestående av bara 51 delar. Det var en klocka som kombinerade hög kvalitet med ett lågt pris. Efterhand har man utvecklat nya modeller med otaliga variationer i design. I dag finns till exempel metallklockor, ultratunna kronometrar, klockor med inbyggt skidpass för skidliftsystem, interaktiva klockor och klockor med djupmätare för dykning. Swatch var officiell tidtagare under OS 2004 i Aten.