Sidan innehåller annonslänkar

SWATCH Gaet Again


Beställ SWATCH Gaet Again på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten SWATCH Gaet Again inom kategorin Swatch.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Swatch & lämnar alltid 2 års garanti. Alla klockor skickas i originalask med kvitto och taggar.Klockan GAET IN BIOSOURCED har en boett i solitt mattsvart biobaserat material på ett armband i dubbla lager, som pryds av ett kontrasterande grått tryck med solid röd färg under.

Röda och grå index pryder en solborstad, svart urtavla med ett lättavläst dag- och datumfönster och biobaserat glas. Den är en blandning av stil och kraft som är perfekt för den här säsongen. .

Från kunskapsbanken

Swatch

Swatch är ett dotterföretag till den schweiziska urtillverkningskoncernen The Swatch Group AG. Swatch grundades av Nicolas Hayek. 1983 tillverkade Swatch en tunn plastklocka bestående av bara 51 delar. Det var en klocka som kombinerade hög kvalitet med ett lågt pris. Efterhand har man utvecklat nya modeller med otaliga variationer i design. I dag finns till exempel metallklockor, ultratunna kronometrar, klockor med inbyggt skidpass för skidliftsystem, interaktiva klockor och klockor med djupmätare för dykning. Swatch var officiell tidtagare under OS 2004 i Aten.