Sidan innehåller annonslänkar
Swatch

SWATCH Blue Is All

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Swatch & lämnar alltid 2 års garanti. Alla Swatchklockor skickas i originalask med kvitto & taggar.

Den här klockan i rostfritt stål har ett blått gummiarmband med horisontella linjer och ett spänne i rostfritt stål samt en boett i borstat rostfritt stål. Men stjärnan i den här IRONY CHRONO-klockan är urtavlan med sin blå, solkyssta yta, silvervisare och svarta applicerade indexmarkeringar, minuträknare och logotyp. Den slutliga touchen är en datumindikator vid kl. 3 på urtavlan och siffror och indexmarkeringar i silver på den blå infattningen i rostfritt stål.


Beställ SWATCH Blue Is All på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten SWATCH Blue Is All inom kategorin Swatch.

Kategori: Swatch
Artikelnummer: YVS485
Visa fler

Från kunskapsbanken

Swatch

Swatch är ett dotterföretag till den schweiziska urtillverkningskoncernen The Swatch Group AG. Swatch grundades av Nicolas Hayek. 1983 tillverkade Swatch en tunn plastklocka bestående av bara 51 delar. Det var en klocka som kombinerade hög kvalitet med ett lågt pris. Efterhand har man utvecklat nya modeller med otaliga variationer i design. I dag finns till exempel metallklockor, ultratunna kronometrar, klockor med inbyggt skidpass för skidliftsystem, interaktiva klockor och klockor med djupmätare för dykning. Swatch var officiell tidtagare under OS 2004 i Aten.

Aquis

Aquis är ett släkte av fjärilar. Aquis ingår i familjen trågspinnare.Kladogram enligt Catalogue of Life: