Sidan innehåller annonslänkar

SWATCH Clearly Red Striped 34mm

Beställ SWATCH Clearly Red Striped 34mm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten SWATCH Clearly Red Striped 34mm inom kategorin Swatch.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Swatch & lämnar alltid 2 års garanti. Alla Swatchklockor skickas i originalask med kvitto & taggar.This transparent watch features a clear plastic case with a red back print and a matching silicone strap.

Se gärna också

SWATCH Vegeta X Swatch Dragon Ball Z

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Swatch & lämnar alltid 2 års garanti. Alla klockor skickas i originalask med kvitto och taggar.

Klockan har ett Power Scouter-inspirerat rödfärgat glas med flerfärgstryck som täcker den vita urtavlan med ett svart Goku-siluettryck. Vegeta är redo att avläsa Gokus kraftnivå med denna Dragon Ball Z-klocka. Klockan har en helvit boett med rött tryck och ett blått silikonarmband med ett flerfärgat ”Great Ape”-tryck på baksidan. Levereras i en specialförpackning.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Ringar

Ringar från Georg Jensen

Se alla produkter
Halsband

Halsband från Drakenberg Sjölin

Se alla produkter
Örhängen

Örhängen från Nordic Spectra

Se alla produkter
Certina DS Action

Certina DS Action från Certina

Se alla produkter