SEIKO Prospex Diver Solar GMT Aqua SUMO 45mm

Jämför produkt SEIKO Prospex Diver Solar GMT Aqua SUMO 45mm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten SEIKO Prospex Diver Solar GMT Aqua SUMO 45mm i kategorin Seiko Prospex här hos oss.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Seiko och lämnar alltid 2 års garanti. Alla Seikoklockor skickas i originalask med kvitto och taggar.Seiko Prospex introducerar sin första solcellsklocka med en GMT-visare, driven av den egenbyggda nya kalibern 5K62.Klockformen heter kärleksfullt "Sumo" av Seiko-fans på grund av dess storlek och form och klockans 12-markör - det är en mycket stark klocka.Lumibrite-färgen på 24-timmarsvisaren är mycket synlig under vattnet och den vattenfärgade urtavlan ger livfulla accenter till den elegant pressade mönsterdesignen.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2023