Produkter från Longines Conquest

10 Produkter
Letar du efter saker i kategorin Longines Conquest? Då har du kommit rätt. Här kan ni läsa mer om vad som erbjuds i kategorin Longines Conquest. Missa inte ett tillfälle att spara pengar om du redan är ute efter att handla något speciellt. Kanske är det dags att inhandla en present till en kompis eller familjemedlem. Letar du efter något inom kategorin Longines Conquest så har du kommit rätt.
Sortera

Longines Conquest

Hitta produkter inom kategorin Longines Conquest till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Longines Conquest.

Longines (uttalas [lɔ̃ʒin]) är en schweizisk tillverkare av exklusiva armbandsur och av klockor för tidtagning vid stora idrottsevenemang. Longines tillverkar även stoppur till idrottsutövare världen över och klockor i flygplan. Företaget har sitt säte i Saint-Imier, Schweiz, grundat av Auguste Agassiz 1832 och idag ägt av Swatch Group. Dess logotyp, ett bevingat timglas, är den äldsta registrerade logotypen för ett klockfabrikat.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
LONGINES Conquest Ladies 34mm