Sidan innehåller annonslänkar

Flik Flak Retro Red

Jämför produkt Flik Flak Retro Red online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Flik Flak Retro Red i kategorin Flik Flak Barnklockor här hos oss.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Flik Flak & lämnar alltid 2 års garanti. Alla klockor skickas i originalask med kvitto & taggar.Ge bort en tidsresa i present och lär barn klockan med den pedagogiska barnklockan Retro Red, en färgglad modell inspirerad av originalet från 1987. .

Se gärna också

Flik Flak Magical Dream -10%

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Flik Flak & lämnar alltid 2 års garanti. Alla klockor skickas i originalask med kvitto och taggar.

Vem säger att enhörningar inte finns på riktigt? Inte vi i alla fall! Om du känner ett barn som drömmer om dem varje natt så kommer den här schweiziska klockan att sätta ett leende på deras läppar. Den har en digitaltryckt urtavla med juveler samt en pärlemorskimrande plastboett.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Halsband

Halsband från Nordic Spectra

Se alla produkter
Ringar

Ringar från Nordic Spectra

Se alla produkter
Longines Spirit

Longines Spirit från Longines

Se alla produkter
bracelet

bracelet från Daniel Wellington

Se alla produkter