Daniel Wellington DW Steel Avion One Size Roséguld

Jämför produkt Daniel Wellington DW Steel Avion One Size Roséguld online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Daniel Wellington DW Steel Avion One Size Roséguld i kategorin Eyewear här hos oss.

Produktinformation

Avion-solglasögonen är den ultimata produkten. En tidlös form som aldrig går ur mode.

Handgjorda av rostfritt stål och pläterade med detaljer i roséguld. Skalmspetsarna är av cellulosaacetat och de justerbara näskuddarna av silikon för maximal komfort.

På jakt efter coola pilotsolglasögon? Avion-kollektionen är 100 % UVA/UVB-skyddande solglasögon och ett måste under soliga dagar. Levereras i glasögonfodral med logotyp och rengöringsduk. .

Se gärna också

Daniel Wellington DW Bio-Acetate Lynx One Size Brun demi

Lynx-solglasögonen ger en utmanande feminin touch till varje look. De består av bioacetat, med en brun demi-båge och bärnstensfärgade glas. Våra cat eye-solglasögon är både trendiga och en retroklassiker. Dessa solglasögon har 100 % UVB- och UVA-skydd och de ger din sommaroutfit en vild touch. Vi använder bioacetat i våra glasögon eftersom det har en lägre miljöpåverkan och är ett mer miljömässigt hållbart alternativ. Levereras i glasögonfodral med logotyp och rengöringsduk.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Eyewear

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Rado Captain Cook

Rado Captain Cook från Rado

Se alla produkter
Hängsmycken

Hängsmycken från Schalins

Se alla produkter
Halsband

Halsband från Efva Attling

Se alla produkter
Berlocker

Berlocker från PANDORA

Se alla produkter