Daniel Wellington DW Bio-Acetate Lynx One Size Brun demi

Beställ Daniel Wellington DW Bio-Acetate Lynx One Size Brun demi på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Daniel Wellington DW Bio-Acetate Lynx One Size Brun demi inom kategorin Eyewear.

Produktinformation

Lynx-solglasögonen ger en utmanande feminin touch till varje look. De består av bioacetat, med en brun demi-båge och bärnstensfärgade glas.

Våra cat eye-solglasögon är både trendiga och en retroklassiker. Dessa solglasögon har 100 % UVB- och UVA-skydd och de ger din sommaroutfit en vild touch.

Vi använder bioacetat i våra glasögon eftersom det har en lägre miljöpåverkan och är ett mer miljömässigt hållbart alternativ. Levereras i glasögonfodral med logotyp och rengöringsduk. .

Se gärna också

Daniel Wellington DW Bio-Acetate Ambler One Size Dark Havana

Ambler-solglasögonen har en modern twist på en klassisk form. Elegant med en utmanande touch. De består av bioacetat, med dark havana-båge och svarta glas. Tidlösa solglasögon blir aldrig omoderna. Ambler-kollektionen är snygg och cool samtidigt som den ger 100 % skydd mot UVB och UVA. Vi använder bioacetat i våra glasögon eftersom det har en lägre miljöpåverkan och är ett mer miljömässigt hållbart alternativ. Levereras i glasögonfodral med logotyp och rengöringsduk.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Eyewear

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
earrings

earrings från Daniel Wellington

Se alla produkter
Örhängen

Örhängen från Schalins

Se alla produkter
Seiko Classic

Seiko Classic från Seiko

Se alla produkter
Rado HyperChrome

Rado HyperChrome från Rado

Se alla produkter