Sidan innehåller annonslänkar

DIESEL Scraper 44mm

Jämför produkt DIESEL Scraper 44mm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten DIESEL Scraper 44mm i kategorin Diesel här hos oss.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Diesel och lämnar alltid 2 års garanti. Alla Dieselklockor skickas i originalask. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

DIESEL Griffed 48mm

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Diesel och lämnar alltid 2 års garanti. Alla Dieselklockor skickas i originalask.

Diesel Herrklocka - Griffed: Denna imponerande herrklocka från Diesel har en kraftfull design med en svart urtavla och en imponerande diameter på 48 mm. Boetten är tillverkad av rostfritt stål med en unik grön färg som ger klockan en distinkt och djärv look.

Det gröna läderarmbandet kompletterar det övergripande utseendet och ger en touch av färg till klockan. Glasets material är mineral, vilket ger tillräckligt skydd mot repor och skador. Klockan har en vattentäthet på 5 BAR, vilket innebär att den kan hantera vattensprut och regn.

Diesel Griffed drivs av ett pålitligt analogt quartzurverk som inte bara ger exakt tidtagning utan också en praktisk datumfunktion. Dess imponerande storlek och unika färg gör det till ett utmärkt statement-armband i alla sammanhang.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2023