CERTINA DS Super PH500M VDST Special Edition

Jämför produkt CERTINA DS Super PH500M VDST Special Edition online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten CERTINA DS Super PH500M VDST Special Edition i kategorin Certina Heritage här hos oss.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Certina. Med varje klocka medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 24 månader. Den snygga DS Super PH500M drar till sig uppmärksamheten med sin retrostil och orange urtavla.

Ett antal funktioner som den magnetfältresistenta spiralfjädern i NivachronTM och vattentäthet på upp till 500 m gör denna dykarklocka till den perfekta följeslagaren på varje resa – även under vatten. AV DYKARE, FÖR DYKARE Det tyska sportdykarförbundet VDSTs logo har förevigats på baksidan av DS Super PH500Ms boett. Men Certina har inte bara anspelat på sin kärlek till undervattensvärlden med denna utsmyckning – vid utvecklingen av klockan, vände sig den schweiziska klocktillverkaren till dessa passionerade dykare för att ta del av deras expertis. EXTRA ARMBAND Tack vare innovativ design bakom det förlängda armbandet kan klockan bäras bekvämt över en våtdräkt.

Medlemmar i tyska sportdykarförbundet VDST kan också beställa två extra NATO-armband till sin klocka – en i standardlängd och den andra i extra lång. DESS ÄRORIKA FÖRFLUTNA Den historiska föregångaren till denna klocka hade ett gyllene tillfälle att visa sin styrka 1969, då fyra vetenskapsmän bar den under sin två månader långa forskningsresa till undervattenshabitatet Tektite I. De var överens om att klockan var en makalös succé! URMAKARKONST 2.0 I hjärtat av denna modell slår en Powermatic-kaliber med en helt ny spiralfjäder i Nivachron™

Det innovativa materialet har utvecklats för ökad resistens mot magnetfält. Den schweiztillverkade spiralfjädern är, tack vare sin bas av titan, dessutom ytterst motståndskraftig mot temperaturfluktuationer och har utmärkt stöttålighet. GÅNGRESERV PÅ UPP TILL 80 TIMMAR Gångreserven är den tid en helt uppdragen mekanisk klocka kan gå innan den stannar – vanligtvis mellan 38 och 42 timmar.

Se även andra produkter från Certina Heritage

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Halsband

Halsband från Nordic Spectra

Se alla produkter
Fossil Smartwatch

Fossil Smartwatch från Fossil

Se alla produkter
Casio G-Shock Premium

Casio G-Shock Premium från Casio

Se alla produkter
Örhängen

Örhängen från Efva Attling

Se alla produkter