Sidan innehåller annonslänkar

CERTINA DS Super PH500M Diver 43mm

Beställ CERTINA DS Super PH500M Diver 43mm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten CERTINA DS Super PH500M Diver 43mm inom kategorin Certina Heritage.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Certina. Med varje klocka medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 24 månader. DS Super PH500M sticker ut med sin retrostil och sin moderna mekanik.

Många funktioner, som den magnetfältsresistenta spiralfjädern i NivachronTM och en vattentäthet på 500 m gör denna dykarklocka till den perfekta följeslagaren – även på djupt vatten. EN DYKARKLOCKA ENLIGT STANDARDEN ISO 6425 Endast klockor som till fullo når upp till kraven för standarden ISO 6425 får officiellt kallas dykarklockor. Med sina många funktioner och säkerhetsfunktioner är klockan den perfekta följeslagaren för alla slags sportaktiviteter – och dess vattentäthet har testats för upp till tre timmar under vattenytan. GÅNGRESERV PÅ UPP TILL 80 TIMMAR Gångreserven är den tid en helt uppdragen mekanisk klocka kan gå innan den stannar – vanligtvis mellan 38 och 42 timmar.

Kalibern på Powermatic 80 möjliggör en gångreserv på upp till 80 timmar! Så du kan lämna den här klockan i upp till tre dagar innan den måste ställas om på nytt – om du nu kan klara dig utan den så länge... URMAKARKONST 2.0 I hjärtat av denna modell slår en Powermatic-kaliber med en helt ny spiralfjäder i Nivachron™ Det innovativa materialet har utvecklats för ökad resistens mot magnetfält.

Den schweiztillverkade spiralfjädern är, tack vare sin bas av titan, dessutom ytterst motståndskraftig mot temperaturfluktuationer och har utmärkt stöttålighet. DESS ÄRORIKA FÖRFLUTNA Den historiska föregångaren till denna klocka hade ett gyllene tillfälle att visa sin styrka 1969, då fyra vetenskapsmän bar den under sin två månader långa forskningsresa till undervattenshabitatet Tektite I. De var överens om att klockan var en makalös succé!TÅLIGA OCH SNYGGA Klockarmband i #tide ocean material® är inte bara snygga och mycket tåliga, de gör också naturen en tjänst Det högkvalitativa garnet i detta textilarmband började sitt liv som plastavfall som fiskats upp ur havet.

Produkter från kända varumärken
Longines Heritage

Longines Heritage från Longines

Se alla produkter
Seiko Prospex

Seiko Prospex från Seiko

Se alla produkter
Ringar

Ringar från Efva Attling

Se alla produkter
Berlocker

Berlocker från Thomas Sabo

Se alla produkter