CERTINA DS Podium Titanium GMT COSC Chronometer

Jämför produkt CERTINA DS Podium Titanium GMT COSC Chronometer online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten CERTINA DS Podium Titanium GMT COSC Chronometer i kategorin Certina DS Podium här hos oss.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Certina. Med varje klocka medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 24 månader. Denna sportiga och eleganta klocka är tillägnad alla som känner sig hemma i mer än en tidszon.

Med en separat globformad 24-timmarsvisning certifierad Chronometerprecision berikar det livet hemma och på vägen. COSC-CERTIFIERING Exakt, exaktare – kronometer. En kronometer är en klocka vars precision officiellt har testats och certifierats av ett oberoende testlaboratorium.

Se gärna också

CERTINA DS Podium GMT COSC Chronometer

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Certina. Med varje klocka medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 24 månader.

Denna sportiga och eleganta klocka är tillägnad alla som känner sig hemma i mer än en tidszon. Med en separat globformad 24-timmarsvisning certifierad Chronometerprecision berikar det livet hemma och på vägen.

COSC-CERTIFIERING
Exakt, exaktare – kronometer. En kronometer är en klocka vars precision officiellt har testats och certifierats av ett oberoende testlaboratorium. Denna Certina-modell har testats av Contrôle officiel suisse des chronomètres (COSC), den officiella schweiziska testmyndigheten och tilldelats deras kvalitetscertifikat.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Halsband

Halsband från CU Jewellery

Se alla produkter
Klockor

Klockor från Georg Jensen

Se alla produkter
Rado Coupole

Rado Coupole från Rado

Se alla produkter
Armband

Armband från CU Jewellery

Se alla produkter