CERTINA DS Podium GMT COSC Chronometer

Beställ CERTINA DS Podium GMT COSC Chronometer på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten CERTINA DS Podium GMT COSC Chronometer inom kategorin Certina DS Podium.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Certina. Med varje klocka medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 24 månader. Denna sportiga och eleganta klocka är tillägnad alla som känner sig hemma i mer än en tidszon.

Med en separat globformad 24-timmarsvisning certifierad Chronometerprecision berikar det livet hemma och på vägen. COSC-CERTIFIERING Exakt, exaktare – kronometer. En kronometer är en klocka vars precision officiellt har testats och certifierats av ett oberoende testlaboratorium.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Certina DS Podium

Certina DS Podium från Certina

Se alla produkter
Halsband

Halsband från CU Jewellery

Se alla produkter
Örhängen

Örhängen från Edblad

Se alla produkter
Ringar

Ringar från Schalins

Se alla produkter