Sidan innehåller annonslänkar

CERTINA DS Podium Chrono GMT

Jämför produkt CERTINA DS Podium Chrono GMT online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten CERTINA DS Podium Chrono GMT i kategorin Certina DS Podium här hos oss.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Certina. Med varje klocka medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 24 månader.Sportiga kosmopoliters bästa vän Denna kraftfulla kronograf har en diskret och praktisk display för ytterligare en tidszon, och dess kontrasterande utseende markeras med moderiktiga accentfärger. COSC-CERTIFIERING Exakt, exaktare – kronometer.

En kronometer är en klocka vars precision officiellt har testats och certifierats av ett oberoende testlaboratorium. Denna Certina-modell har testats av Contrôle officiel suisse des chronomètres (COSC), den officiella schweiziska testmyndigheten och tilldelats deras kvalitetscertifikat. 2-SKIKTS URTAVLA Tavlan till denna modell består av 2 lager vilket ger den genomarbetade arkitekturen ytterligare visuellt djup för urtavlan. .

Produkter från kända varumärken
Klockor

Klockor från Georg Jensen

Se alla produkter
Halsband

Halsband från Georg Jensen

Se alla produkter
Armband

Armband från CU Jewellery

Se alla produkter
Örhängen

Örhängen från Nordic Spectra

Se alla produkter