Sidan innehåller annonslänkar

CERTINA DS Podium Chrono GMT

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Certina. Med varje klocka medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 24 månader.Sportiga kosmopoliters bästa vän Denna kraftfulla kronograf har en diskret och praktisk display för ytterligare en tidszon, och dess kontrasterande utseende markeras med moderiktiga accentfärger.COSC-CERTIFIERINGExakt, exaktare – kronometer.

En kronometer är en klocka vars precision officiellt har testats och certifierats av ett oberoende testlaboratorium. Denna Certina-modell har testats av Contrôle officiel suisse des chronomètres (COSC), den officiella schweiziska testmyndigheten och tilldelats deras kvalitetscertifikat.2-SKIKTS URTAVLATavlan till denna modell består av 2 lager vilket ger den genomarbetade arkitekturen ytterligare visuellt djup för urtavlan. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2024