Sidan innehåller annonslänkar

CERTINA DS PH200M 39mm

Beställ CERTINA DS PH200M 39mm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten CERTINA DS PH200M 39mm inom kategorin Certina DS PH200M.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Certina. Med varje Certinaklocka medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 24 månader.Med en diameter på 39 mm gör sig DS PH200M bra på alla handleder.

Elegant pärlemor, keramiska element och diamanter kompletteras av (icke-)färgen som älskas av fashionistas över hela världen, samt ett armband i hållbart #tide ocean material®. Dess ultramoderna kaliber och vattentålighet på upp till 200 meter säkerställer både precision och kraft hos denna klocka.GÅNGRESERV PÅ UPP TILL 80 TIMMARGångreserven är den tid en helt uppdragen mekanisk klocka kan gå innan den stannar – vanligtvis mellan 38 och 42 timmar.

Kalibern på Powermatic 80 möjliggör en gångreserv på upp till 80 timmar! Så du kan lämna den här klockan i upp till tre dagar innan den måste ställas om på nytt – om du nu kan klara dig utan den så länge...URTAVLA I PÄRLEMORPärlemor är det inre skalskiktethos vissa mollusker såsom några slags musslor Eftersom materialet är mycket skört måste det hanteras med extrem varsamhet.

Materialets naturligt utvecklade egenskaper och dess mycket individuella skimmer och nyans gör varje urtavla unik – ingen är den andra helt lik.EN VÄLAVRUNDAD KLOCKADen välvda, roterande kransen har en reptålig, glansig keramisk yta. Det ger denna utsatta men viktiga komponent en skön känsla och ett elegant utseende.URMAKARKONST 2.0I hjärtat av denna modell slår en Powermatic-kaliber med en helt ny spiralfjäder i Nivachron™.

Det innovativa materialet har utvecklats för ökad resistens mot magnetfält. Den schweiztillverkade spiralfjädern är, tack vare sin bas av titan, dessutom ytterst motståndskraftig mot temperaturfluktuationer och har utmärkt stöttålighet. .

Se även andra produkter från Certina DS PH200M

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Halsband

Halsband från Georg Jensen

Se alla produkter
Longines Master Collection

Longines Master Collection från Longines

Se alla produkter
Rado True

Rado True från Rado

Se alla produkter
Rado HyperChrome

Rado HyperChrome från Rado

Se alla produkter