CERTINA DS Action Diver Powermatic 80 43mm

Jämför produkt CERTINA DS Action Diver Powermatic 80 43mm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten CERTINA DS Action Diver Powermatic 80 43mm i kategorin Certina DS Action här hos oss.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Certina. Med varje Certinaklocka medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 24 månader.Denna klocka utstrålar en genuin käsla av hög kvalitet Den professionella dykarklockan med 43 mm diameter och vridring i keramik har en tidlöst klassisk design, vattentäthet på upp till 300 meter och en modern automatisk kaliber med antimagnetisk spiralfjäder.GÅNGRESERV PÅ UPP TILL 80 TIMMARGångreserven är den tid en helt uppdragen mekanisk klocka kan gå innan den stannar – vanligtvis mellan 38 och 42 timmar.

Kalibern på Powermatic 80 möjliggör en gångreserv på upp till 80 timmar! Så du kan lämna den här klockan i upp till tre dagar innan den måste ställas om på nytt – om du nu kan klara dig utan den så länge...URMAKARKONST 2.0I hjärtat av denna modell slår en Powermatic-kaliber med en helt ny spiralfjäder i Nivachron™ Det innovativa materialet har utvecklats för ökad resistens mot magnetfält.

Se även andra produkter från Certina DS Action

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Berlocker

Berlocker från Thomas Sabo

Se alla produkter
Longines Master Collection

Longines Master Collection från Longines

Se alla produkter
Ringar

Ringar från Efva Attling

Se alla produkter
Certina DS Podium

Certina DS Podium från Certina

Se alla produkter