CERTINA DS Action Diver Powermatic 80 43mm Titanium

Jämför produkt CERTINA DS Action Diver Powermatic 80 43mm Titanium online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten CERTINA DS Action Diver Powermatic 80 43mm Titanium i kategorin Certina DS Action här hos oss.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Certina. Med varje Certinaklocka medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 24 månader.Denna klocka utstrålar en genuin käsla av hög kvalitet Den professionella dykarklockan med 43 mm diameter och vridring i keramik har en tidlöst klassisk design, vattentäthet på upp till 300 meter och en modern automatisk kaliber med antimagnetisk spiralfjäder.URMAKARKONST 2.0I hjärtat av denna modell slår en Powermatic-kaliber med en helt ny spiralfjäder i Nivachron™.

Det innovativa materialet har utvecklats för ökad resistens mot magnetfält. Den schweiztillverkade spiralfjädern är, tack vare sin bas av titan, dessutom ytterst motståndskraftig mot temperaturfluktuationer och har utmärkt stöttålighet.GÅNGRESERV PÅ UPP TILL 80 TIMMARGångreserven är den tid en helt uppdragen mekanisk klocka kan gå innan den stannar – vanligtvis mellan 38 och 42 timmar.

Produkter från kända varumärken
Longines Master Collection

Longines Master Collection från Longines

Se alla produkter
Örhängen

Örhängen från Georg Jensen

Se alla produkter
Armband

Armband från Efva Attling

Se alla produkter
Rado HyperChrome

Rado HyperChrome från Rado

Se alla produkter