Sidan innehåller annonslänkar

CERTINA DS Action 34mm

Jämför produkt CERTINA DS Action 34mm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten CERTINA DS Action 34mm i kategorin Certina DS Action här hos oss.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Certina. Med varje Certinaklocka medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 24 månader.Detta damur är speciellt.

Dess Powermatic-kaliber har inte bara 80 timmars gångreserv, utan också en NivachronTM-spiralfjäder för pålitlig precision, som inte påverkas av några magnetfält. Gnistrande diamanter och raffinerade detaljer ger en tidlös elegans.VATTENTÄT UPP TILL ETT TRYCK PÅ 20 BARVattentätheten för denna tuffa modell har testats ned till 20 bar (200 m), vilket placerar den betydligt över genomsnittet.

En riktig sportstjärna.URMAKARKONST 2.0I hjärtat av denna modell slår en Powermatic-kaliber med en helt ny spiralfjäder i Nivachron™. Det innovativa materialet har utvecklats för ökad resistens mot magnetfält.

Den schweiztillverkade spiralfjädern är, tack vare sin bas av titan, dessutom ytterst motståndskraftig mot temperaturfluktuationer och har utmärkt stöttålighet.DIAMANTER PÅ URTAVLANEn lyxig touch i vardagen. Utsökta, enkelslipade diamanter av Top Wesselton-kvalitet får denna urtavla att glittra vid varje handledsrörelse.GÅNGRESERV PÅ UPP TILL 80 TIMMARGångreserven är den tid en helt uppdragen mekanisk klocka kan gå innan den stannar – vanligtvis mellan 38 och 42 timmar.

Se även andra produkter från Certina DS Action

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Longines Spirit

Longines Spirit från Longines

Se alla produkter
Armband

Armband från Georg Jensen

Se alla produkter
Longines Elegant

Longines Elegant från Longines

Se alla produkter
Certina Heritage

Certina Heritage från Certina

Se alla produkter