Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Certina. Med varje Certinaklocka medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 24 månader.Den moderna, enkla och eleganta designen på Certina DS-8 40.5 mm Powermatic 80 livas upp av starka kontraster och har utmärkt läsbarhet.

I hjärtat av klockans inre funktioner finns en modern Powermatic 80-kaliber med en Nivachron™ spiralfjäder som är resistent mot magnetfält.Gångreserv på upp till 80 timmarGångreserven är den tid en helt uppdragen mekanisk klocka kan gå innan den stannar – vanligtvis mellan 38 och 42 timmar. Kalibern på Powermatic 80 möjliggör en gångreserv på upp till 80 timmar! Så du kan lämna den här klockan i upp till tre dagar innan den måste ställas om på nytt – om du nu kan klara dig utan den så länge...TitanTitan är ett högteknologiskt material som alltid är aktuellt när man behöver extrem tålighet och lätt vikt, då det väger hälften så mycket som stål

Titanboetten på denna modell gör den uppseendeväckande lätt och oerhört behaglig att bära. Dessutom är den lättskött och allergivänlig.Urmakarkonst 2.0I hjärtat av denna modell slår en Powermatic-kaliber med en helt ny spiralfjäder i Nivachron™.

Det innovativa materialet har utvecklats för ökad resistens mot magnetfält. Den schweiztillverkade spiralfjädern är, tack vare sin bas av titan, dessutom ytterst motståndskraftig mot temperaturfluktuationer och har utmärkt stöttålighet. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2024