Sidan innehåller annonslänkar

CERTINA DS-8 Powermatic 80 40.5mm

Jämför produkt CERTINA DS-8 Powermatic 80 40.5mm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten CERTINA DS-8 Powermatic 80 40.5mm i kategorin Certina DS 8 här hos oss.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Certina. Med varje Certinaklocka medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 24 månader.Den moderna, enkla och eleganta designen på Certina DS-8 40.5 mm Powermatic 80 livas upp av starka kontraster och har utmärkt läsbarhet.

I hjärtat av klockans inre funktioner finns en modern Powermatic 80-kaliber med en Nivachron™ spiralfjäder som är resistent mot magnetfält.Gångreserv på upp till 80 timmarGångreserven är den tid en helt uppdragen mekanisk klocka kan gå innan den stannar – vanligtvis mellan 38 och 42 timmar. Kalibern på Powermatic 80 möjliggör en gångreserv på upp till 80 timmar! Så du kan lämna den här klockan i upp till tre dagar innan den måste ställas om på nytt – om du nu kan klara dig utan den så länge...Urmakarkonst 2.0I hjärtat av denna modell slår en Powermatic-kaliber med en helt ny spiralfjäder i Nivachron™

Det innovativa materialet har utvecklats för ökad resistens mot magnetfält. Den schweiztillverkade spiralfjädern är, tack vare sin bas av titan, dessutom ytterst motståndskraftig mot temperaturfluktuationer och har utmärkt stöttålighet. .

Se även andra produkter från Certina DS 8

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Longines Heritage

Longines Heritage från Longines

Se alla produkter
strap

strap från Daniel Wellington

Se alla produkter
Armband

Armband från Skultuna

Se alla produkter
Tissot Övriga

Tissot Övriga från Tissot

Se alla produkter