Sidan innehåller annonslänkar

CERTINA DS-8 Moon Phase 42mm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Certina. Med varje Certinaklocka medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 24 månader.Månfasen, som är en av de klassiska svårigheterna inom urmakarkonsten är ovanligt modern och stringent i sin utformning.

Den COSC-certifierade kronometern uppvisar därutöver stilfulla färgkombinationer, som framhäver dess harmoniska design på ett underbart sätt.COSC-CERTIFIERINGExakt, exaktare – kronometer. En kronometer är en klocka vars precision officiellt har testats och certifierats av ett oberoende testlaboratorium.

Denna Certina-modell har testats av Contrôle officiel suisse des chronomètres (COSC), den officiella schweiziska testmyndigheten och tilldelats deras kvalitetscertifikat.MÅNFASERVisningen av månens faser är en vridbar skiva som visar månfaserna genom en detalj i urtavlan. Den kan ställas in med hjälp av en aktuell månkalender.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2024