Sidan innehåller annonslänkar

CERTINA DS-8 Moon Phase 42mm

Jämför produkt CERTINA DS-8 Moon Phase 42mm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten CERTINA DS-8 Moon Phase 42mm i kategorin Certina DS 8 här hos oss.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Certina. Med varje Certinaklocka medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 24 månader.Månfasen, som är en av de klassiska svårigheterna inom urmakarkonsten är ovanligt modern och stringent i sin utformning.

Den COSC-certifierade kronometern uppvisar därutöver stilfulla färgkombinationer, som framhäver dess harmoniska design på ett underbart sätt.COSC-CERTIFIERINGExakt, exaktare – kronometer. En kronometer är en klocka vars precision officiellt har testats och certifierats av ett oberoende testlaboratorium.

Denna Certina-modell har testats av Contrôle officiel suisse des chronomètres (COSC), den officiella schweiziska testmyndigheten och tilldelats deras kvalitetscertifikat.MÅNFASERVisningen av månens faser är en vridbar skiva som visar månfaserna genom en detalj i urtavlan. Den kan ställas in med hjälp av en aktuell månkalender.

Produkter från kända varumärken
watchcase

watchcase från Daniel Wellington

Se alla produkter
Hängsmycken

Hängsmycken från Schalins

Se alla produkter
Halsband

Halsband från Nordic Spectra

Se alla produkter
Armband

Armband från Efva Attling

Se alla produkter