Sidan innehåller annonslänkar

CERTINA DS-8 Lady Powermatic 80 32mm

Jämför produkt CERTINA DS-8 Lady Powermatic 80 32mm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten CERTINA DS-8 Lady Powermatic 80 32mm i kategorin Certina DS 8 här hos oss.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Certina. Med varje klocka medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 24 månader. The female face of contemporary timekeeping the DS-8 is the first ladies’ watch with the innovative Powermatic 80 automatic movement with a power reserve up to 80 hours. With its finely crafted design, it is both an elegant and modest companion. .

Se gärna också

CERTINA DS-8 Moon Phase 42mm

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Certina. Med varje Certinaklocka medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 24 månader.

Månfasen, som är en av de klassiska svårigheterna inom urmakarkonsten är ovanligt modern och stringent i sin utformning. Den COSC-certifierade kronometern uppvisar därutöver stilfulla färgkombinationer, som framhäver dess harmoniska design på ett underbart sätt.

COSC

COSC-CERTIFIERING

Exakt, exaktare – kronometer. En kronometer är en klocka vars precision officiellt har testats och certifierats av ett oberoende testlaboratorium. Denna Certina-modell har testats av Contrôle officiel suisse des chronomètres (COSC), den officiella schweiziska testmyndigheten och tilldelats deras kvalitetscertifikat.

Moon phase DS8

MÅNFASER

Visningen av månens faser är en vridbar skiva som visar månfaserna genom en detalj i urtavlan. Den kan ställas in med hjälp av en aktuell månkalender. En avancerad komplikation och tveklöst en av de snyggaste urtavlorna.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Halsband

Halsband från Georg Jensen

Se alla produkter
Örhängen

Örhängen från Schalins

Se alla produkter
necklace

necklace från Daniel Wellington

Se alla produkter
Ringar

Ringar från Efva Attling

Se alla produkter