Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Certina. Med varje Certinaklocka medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 24 månader.På 1960-talet satte föregångarna till Certina DS-2 Turning Bezel standarden för robust konstruktion och elegant stil.

Den nya kollektionen är deras motsvarighet i alla avseenden. Den tonneau-formade boetten (42 x 41 mm) har en vridbar ring som kan vridas åt ett håll.

Se gärna också

CERTINA DS-2 Lady 27.5mm -5%

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Certina. Med varje Certinaklocka medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 24 månader.

Den vackra DS-2 Lady är en fortsättning av traditionella smyckesklockor. Inuti den fina boetten tickar ett automatiskt mekaniskt urverk. Skimrande pärlemor och ett elegant Milanese-armband eller ett läderarmband förstärker den finstilta, feminina karaktären hos denna tidlösa och högprecisa armbandsklocka.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2024