Sidan innehåller annonslänkar

CERTINA DS-2 Powermatic 80 40mm

Jämför produkt CERTINA DS-2 Powermatic 80 40mm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten CERTINA DS-2 Powermatic 80 40mm i kategorin Certina DS 2 här hos oss.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Certina. Med varje Certinaklocka medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 24 månader.GÅNGRESERV PÅ UPP TILL 80 TIMMARGångreserven är den tid en helt uppdragen mekanisk klocka kan gå innan den stannar – vanligtvis mellan 38 och 42 timmar.

Kalibern på Powermatic 80 möjliggör en gångreserv på upp till 80 timmar! Så du kan lämna den här klockan i upp till tre dagar innan den måste ställas om på nytt – om du nu kan klara dig utan den så länge...TÅLIGA OCH SNYGGAKlockarmband i #tide ocean material® är inte bara snygga och mycket tåliga, de gör också naturen en tjänst Det högkvalitativa garnet i detta textilarmband började sitt liv som plastavfall som fiskats upp ur havet.URMAKARKONST 2.0I hjärtat av denna modell slår en Powermatic-kaliber med en helt ny spiralfjäder i Nivachron™ Det innovativa materialet har utvecklats för ökad resistens mot magnetfält.

Se även andra produkter från Certina DS 2

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Longines Spirit

Longines Spirit från Longines

Se alla produkter
Rado Captain Cook

Rado Captain Cook från Rado

Se alla produkter
Halsband

Halsband från Thomas Sabo

Se alla produkter
eyewear

eyewear från Daniel Wellington

Se alla produkter