Sidan innehåller annonslänkar

CERTINA DS-1 Powermatic 80 40mm

Beställ CERTINA DS-1 Powermatic 80 40mm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten CERTINA DS-1 Powermatic 80 40mm inom kategorin Certina DS 1.

Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Certina. Med varje klocka medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 24 månader.De här modellerna är inspirerade av de första klockorna med DS-konceptet som Certina producerade 1960.

De kombinerar en utmärkande design och eleganta retrodetaljer med ett innovativt automatiskt urverk och en gångreserv på upp till 80 timmar.GÅNGRESERV PÅ UPP TILL 80 TIMMARGångreserven är den tid en helt uppdragen mekanisk klocka kan gå innan den stannar – vanligtvis mellan 38 och 42 timmar. Kalibern på Powermatic 80 möjliggör en gångreserv på upp till 80 timmar! Så du kan lämna den här klockan i upp till tre dagar innan den måste ställas om på nytt – om du nu kan klara dig utan den så länge...ELEGANT VÄLVDDen extremt tunna urtavlan är välvd för att återge linjerna från de klassiska klockorna 60-talet

Se även andra produkter från Certina DS 1

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Halsband

Halsband från Georg Jensen

Se alla produkter
Örhängen

Örhängen från Nordic Spectra

Se alla produkter
Seiko Presage

Seiko Presage från Seiko

Se alla produkter
Ringar

Ringar från Efva Attling

Se alla produkter