Produktinformation

Klockia är auktoriserad återförsäljare av Certina. Med varje klocka medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 24 månader.Certina DS-1 Big Date är essensen av vad som är snyggt och som fångar ögat.

Med färgade visare, filigrana detaljer och en spiralfjäder i Nivachron som inte påverkas av magnetfält lämnar den inget övrigt att önska.60 ÅR MED PÅLITLIGHETEn anledning att fira 2019 firar DS-konceptet 60-årigt jubileum. Därför presenterar Certina en stilsäker specialmodell med urtavla i grönt och svart, milanese-armband och självklart original-DS-konceptet för maximal motståndskraft.GLASKLARA KURVORDen välvda urtavlan påminner om klockor från 1960-talet.

Graderad effekt och solslipad finish fördjupar den intensivt gröna färgtonen och ger ett optiskt djup. En stor datumvisning vid kl.

6 gör klockan tydlig att läsa av, tillsammans med finfacetterade kilindex och långa visare.STORT DATUMStort datum, som även kallas panoramadatum, är en särskilt populär visning som visar datumet i ett förstorat datumfönster genom två skivor som antingen är överlappande eller placerade bredvid varandra. Detta detaljerade fönster gör att datumet kan läsas av snabbt och enkelt.URMAKARKONST 2.0I hjärtat av denna modell slår en Powermatic-kaliber med en helt ny spiralfjäder i Nivachron™.

Det innovativa materialet har utvecklats för ökad resistens mot magnetfält. Den schweiztillverkade spiralfjädern är, tack vare sin bas av titan, dessutom ytterst motståndskraftig mot temperaturfluktuationer och har utmärkt stöttålighet.GÅNGRESERV PÅ UPP TILL 80 TIMMARGångreserven är den tid en helt uppdragen mekanisk klocka kan gå innan den stannar – vanligtvis mellan 38 och 42 timmar.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Klockaonline.se 2024