Sidan innehåller annonslänkar

CERTINA DS-1 Big Date 41mm

Beställ CERTINA DS-1 Big Date 41mm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten CERTINA DS-1 Big Date 41mm inom kategorin Certina DS 1.

Produktinformation

VI PRISMATCHAR läs mer här Klockia är auktoriserad återförsäljare av Certina. Med varje klocka medföljer ett internationellt garantikort som är giltigt i 24 månader. Certina DS-1 Big Date är essensen av vad som är snyggt och som fångar ögat.

Med färgade visare, filigrana detaljer och en spiralfjäder i Nivachron som inte påverkas av magnetfält lämnar den inget övrigt att önska.60 ÅR MED PÅLITLIGHET En anledning att fira 2019 firar DS-konceptet 60-årigt jubileum. Därför presenterar Certina en stilsäker specialmodell med urtavla i grönt och svart, milanese-armband och självklart original-DS-konceptet för maximal motståndskraft.GLASKLARA KURVOR Den välvda urtavlan påminner om klockor från 1960-talet.

Graderad effekt och solslipad finish fördjupar den intensivt gröna färgtonen och ger ett optiskt djup. En stor datumvisning vid kl.

6 gör klockan tydlig att läsa av, tillsammans med finfacetterade kilindex och långa visare.STORT DATUM Stort datum, som även kallas panoramadatum, är en särskilt populär visning som visar datumet i ett förstorat datumfönster genom två skivor som antingen är överlappande eller placerade bredvid varandra. Detta detaljerade fönster gör att datumet kan läsas av snabbt och enkelt.URMAKARKONST 2.0 I hjärtat av denna modell slår en Powermatic-kaliber med en helt ny spiralfjäder i Nivachron™.

Det innovativa materialet har utvecklats för ökad resistens mot magnetfält. Den schweiztillverkade spiralfjädern är, tack vare sin bas av titan, dessutom ytterst motståndskraftig mot temperaturfluktuationer och har utmärkt stöttålighet.GÅNGRESERV PÅ UPP TILL 80 TIMMAR Gångreserven är den tid en helt uppdragen mekanisk klocka kan gå innan den stannar – vanligtvis mellan 38 och 42 timmar.

Se även andra produkter från Certina DS 1

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Örhängen

Örhängen från Nordic Spectra

Se alla produkter
Armband

Armband från Nordic Spectra

Se alla produkter
Halsband

Halsband från Georg Jensen

Se alla produkter
Berlocker

Berlocker från CU Jewellery

Se alla produkter