Sidan innehåller annonslänkar

Iconic Link Mint

Jämför produkt Iconic Link Mint online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Iconic Link Mint i kategorin Watch här hos oss.

Produktinformation

Iconic Link Mint är svår att missa med sin pistagegröna urtavla. Med inspiration från 80-talets strandstil ger denna moderna retroklocka en fräsch look.

Den är tillverkad i rostfritt stål och finns tillgänglig med silverplätering. Gör den till en del av din vardagsstil eller använd den när du behöver lite mer färg.

Iconic Link Mint är mer än en chic klocka med sin fräscha gröna urtavla. Den är också en vink till 80-talets Miami Beach och stilen som gjort otaliga comebacks.

Se gärna också

Iconic Chronograph

Iconic Chronograph Link kommer få dig att titta ned på handleden oftare, och inte bara för tiden. Vi börjar med designen: den klassiska kronografen passar perfekt med den minimalistiska urtavlan i svart med solstrålefinish. Sen har vi de tre mindre urtavlorna som erbjuder flera tidtagarfunktioner för extra punktlighet. Och som om det inte var imponerande nog, ta en titt på armbandet. Bandet i högkvalitativt Napa-läder kan ersättas på några sekunder utan verktyg. Så du kan matcha det med andra armband och stilar, utan att förlora den ikoniska stilen.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Rado HyperChrome

Rado HyperChrome från Rado

Se alla produkter
Örhängen

Örhängen från Caroline Svedbom

Se alla produkter
Longines Spirit

Longines Spirit från Longines

Se alla produkter
Seiko Prospex

Seiko Prospex från Seiko

Se alla produkter