Sidan innehåller annonslänkar

Iconic Link Capri

Jämför produkt Iconic Link Capri online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Iconic Link Capri i kategorin Watch här hos oss.

Produktinformation

Iconic Link Capri fångar omedelbart uppmärksamheten med sin blå urtavla. Den pastellfärgade nyansen frammanar den blå himlen över Capri på det stilfulla 80-talet.

Tillverkad i rostfritt stål och tillgänglig med en elegant silverfinish. Trots sin retrostil känns den här djärva designen distinkt modern.

Med en himmelsblå urtavla känns Iconic Link Capri som en frisk fläkt. Den skarpa designen ger en modern twist på 80-talets strandstil.

Till exempel matchar klockarmbandet i rostfritt stål med silverfinish den halvmatta färgstarka urtavlan perfekt. Bär den med självförtroende och ge dina outfits en rolig men ändå stilig framtoning. .

Se gärna också

Iconic Chronograph

Iconic Chronograph Link kommer få dig att titta ned på handleden oftare, och inte bara för tiden. Vi börjar med designen: den klassiska kronografen passar perfekt med den minimalistiska urtavlan i svart med solstrålefinish. Sen har vi de tre mindre urtavlorna som erbjuder flera tidtagarfunktioner för extra punktlighet. Och som om det inte var imponerande nog, ta en titt på armbandet. Bandet i högkvalitativt Napa-läder kan ersättas på några sekunder utan verktyg. Så du kan matcha det med andra armband och stilar, utan att förlora den ikoniska stilen.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
eyewear

eyewear från Daniel Wellington

Se alla produkter
Halsband

Halsband från Georg Jensen

Se alla produkter
Seiko Prospex

Seiko Prospex från Seiko

Se alla produkter
Ringar

Ringar från Georg Jensen

Se alla produkter