Daniel Wellington DW Klocka Quadro Pressed Sheffield 20x26mm Gold

Beställ Daniel Wellington DW Klocka Quadro Pressed Sheffield 20x26mm Gold på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Quadro Pressed Sheffield 20x26mm Gold inom kategorin Watch.

Produktinformation

Kanter kan vara väldigt feminina. Pressed Evergold Emerald andas liv i dem.

Den här rektangulära damklockan i guld ser både läcker och djärv ut tack vare den gröna urtavlan. Klockarmbandet i guldmesh, som är tillverkat av rostfritt stål med guldfinish, ger en skimrande tygliknande textur till den här klockan för en mer komplex upplevelse.

Så när din look bara behöver det där lilla extra, välj en av våra rektangulära damklockor.Rektangulär damklocka i guld. Klockarmband i guldmesh med en vacker smaragdgrön urtavla.

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link Emerald 28mm Gold

Iconic Link Emerald är här för att väcka uppmärksamhet, för att skaka om en modevärld som domineras av minimalism och otaliga nyanser av grått. Utan att hålla tillbaka med sin smaragdgröna urtavla, bevisar den här klockan att färg är en intensiv och rik upplevelse som vi inte borde beröva oss själva. Guldlänkarmbandet, tillverkat av rostfritt stål med en fantastisk glans, ramar in den smaragdgröna urtavlan och fulländar den här guldklockan för kvinnor. Summa summarum är det en av våra mest vågade guldklockor med grön urtavla. Damklocka i guld med grön urtavla. Med ett länkarmband och spännen i guld. Handla guldklockor online på Daniel Wellington.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Watch

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Certina Heritage

Certina Heritage från Certina

Se alla produkter
Tissot Chrono XL

Tissot Chrono XL från Tissot

Se alla produkter
Certina DS Action

Certina DS Action från Certina

Se alla produkter
Örhängen

Örhängen från Schalins

Se alla produkter