Daniel Wellington DW Klocka Quadro Pressed Melrose 29x36.5mm Roséguld

Beställ Daniel Wellington DW Klocka Quadro Pressed Melrose 29x36.5mm Roséguld på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Quadro Pressed Melrose 29x36.5mm Roséguld inom kategorin Watch.

Produktinformation

Quadro är vår första fyrkantiga klocka. Tillverkad i polerat rostfritt stål och en elegant plätering i roséguld eller livlig silverfinish.

Finns med vit, svart och grön mönstrad urtavla och med klockarmband av pressad mesh eller pressat läder. Lyft din look med en djärv design. .

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link 36mm Roséguld

Iconic Link är en klassisk klocka i modern tappning, framtagen efter år av noggrant designarbete. Klockan har ett elegant metallarmband med tredelade länkar i massivt stål. Varje del är individuellt utformad och skapar tillsammans en vackert avsmalnande form som sömlöst binder samman boett och spänne. Den upphöjda mittendelen med sina fint utmejslade konturer, smälter på ett naturligt sätt samman med boetten och ger urtavlan, med de karaktäristiska indexmarkeringarna, en modern siluett. Iconic Link finns i rostfritt stål (316L) med silver-finish eller plätering i roséguld. Länkarmbandet kan justeras för optimal passform hos din lokala urmakare eller i närmaste Daniel Wellington-butik.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Watch

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Hängsmycken

Hängsmycken från Schalins

Se alla produkter
Armband

Armband från Skultuna

Se alla produkter
Ringar

Ringar från Nordic Spectra

Se alla produkter
Armband

Armband från Georg Jensen

Se alla produkter