Daniel Wellington DW Klocka Quadro Pressed Ashfield 20x26mm Roséguld

Beställ Daniel Wellington DW Klocka Quadro Pressed Ashfield 20x26mm Roséguld på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Quadro Pressed Ashfield 20x26mm Roséguld inom kategorin Watch.

Produktinformation

Quadro är vår första fyrkantiga klocka. Tillverkad i polerat rostfritt stål och en elegant plätering i roséguld eller livlig silverfinish.

Finns med vit, svart och grön mönstrad urtavla och med klockarmband av pressad mesh eller pressat läder. Lyft din look med en djärv design. .

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link 36mm Roséguld

Iconic Link är en klassisk klocka i modern tappning, framtagen efter år av noggrant designarbete. Klockan har ett elegant metallarmband med tredelade länkar i massivt stål. Varje del är individuellt utformad och skapar tillsammans en vackert avsmalnande form som sömlöst binder samman boett och spänne. Den upphöjda mittendelen med sina fint utmejslade konturer, smälter på ett naturligt sätt samman med boetten och ger urtavlan, med de karaktäristiska indexmarkeringarna, en modern siluett. Iconic Link finns i rostfritt stål (316L) med silver-finish eller plätering i roséguld. Länkarmbandet kan justeras för optimal passform hos din lokala urmakare eller i närmaste Daniel Wellington-butik.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Watch

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Örhängen

Örhängen från Schalins

Se alla produkter
Rado Captain Cook

Rado Captain Cook från Rado

Se alla produkter
Seiko Prospex

Seiko Prospex från Seiko

Se alla produkter
Certina DS Caimano

Certina DS Caimano från Certina

Se alla produkter