Daniel Wellington DW Klocka Quadro Lumine Pressed Melrose 20x26mm Roséguld

Beställ Daniel Wellington DW Klocka Quadro Lumine Pressed Melrose 20x26mm Roséguld på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Quadro Lumine Pressed Melrose 20x26mm Roséguld inom kategorin Watch.

Produktinformation

Quadro Lumine Pressed Mesh är definitivt en fängslande klocka. Den rektangulära urtavlan med skimrande kristallmarkörer i en oval form.

Det tygliknande bandet som kontrast till den skinande vita urtavlan. Tillsammans bildar de en enhetlig och unik klocka, som finns tillgänglig i tre klara färger. .

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Classic Sheffield 36mm Gold

Classic Sheffield lyckas med det omöjliga: den balanserar den unika Daniel Wellington-looken med charmen hos en klassisk guldklocka. Den ultratunna svarta urtavlan inramad av en boett i rostfritt stål med en varm guldfinish fångar uppmärksamheten utan att helt stjäla showen från resten av din outfit. Tack vare det svarta läderbandet blir den här stilrena damklockan ännu mer mångsidig och kan enkelt integreras i olika stilar och kombinationer. Hjälper dig att hålla både stil och tid varje dag. Damklocka i guld med svart läderband och svart urtavla. Stilren damklocka. Handla guldklockor online på Daniel Wellington.Handla guldklockor online på Daniel Wellington.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Watch

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Örhängen

Örhängen från Schalins

Se alla produkter
Armband

Armband från CU Jewellery

Se alla produkter
Certina DS Action

Certina DS Action från Certina

Se alla produkter
Certina DS Caimano

Certina DS Caimano från Certina

Se alla produkter