Daniel Wellington DW Klocka Petite Unitone 32mm Gold

Jämför produkt Daniel Wellington DW Klocka Petite Unitone 32mm Gold online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Daniel Wellington DW Klocka Petite Unitone 32mm Gold i kategorin Watch här hos oss.

Produktinformation

Petite Unitone har perfekt matchande meshband och urtavla i guld. Tillverkad i polerat rostfritt stål, designad för att ge ett smäckert men ändå djärvt uttryck.

Se gärna också

Daniel Wellington DW Klocka Iconic Link 40mm Silver

Iconic Link är en klassisk klocka i modern tappning, framtagen efter år av noggrant designarbete. Klockan har ett elegant metallarmband med tredelade länkar i massivt stål. Varje del är individuellt utformad och skapar tillsammans en vackert avsmalnande form som sömlöst binder samman boett och spänne. Den upphöjda mittendelen med sina fint utmejslade konturer, smälter på ett naturligt sätt samman med boetten och ger urtavlan, med de karaktäristiska indexmarkeringarna, en modern siluett. Iconic Link finns i rostfritt stål (316L) med silver-finish eller plätering i roséguld. Länkarmbandet kan justeras för optimal passform hos din lokala urmakare eller i närmaste Daniel Wellington-butik.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Watch

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Örhängen

Örhängen från Nordic Spectra

Se alla produkter
Seiko Classic

Seiko Classic från Seiko

Se alla produkter
Certina Heritage

Certina Heritage från Certina

Se alla produkter
Berlocker

Berlocker från CU Jewellery

Se alla produkter